Mini Box #2 - Bőrápolás

Mini Box #2 - Bőrápolás
6 500 Ft

A mini doboz a következő termékeket tartalmazza : 

Codex Beauty - Superfood hidratáló krém (75 ml)

Ez a gazdag krém arcra, kézre és testre készült, amely a biotechnológiai összetevők erejét felhasználva segíti a bőr hidratálását és nedvességmegtartását.

Szabadalmaztatott és bizonyítottan hatásos BiaComplex™ formulával; a nyugtató krém újrahidratálja a bőrt, és klinikailag bizonyítottan puha, kisimult és egyenletesebb bőrtónust biztosít.

A Bia Hydrating Skin Superfood minden bőrtípusra egyaránt használható, de különösen alkalmas száraz, hámló vagy viszkető bőrre.

 

NestiDante - Limonum Zagara szappan (250 g)

A szilárd Nesti Dante Limonum Zagara szappan a minőségi higiéné elengedhetetlen készítménye. Hatékonyan tisztíja a bőrt és távolít el róla minden szennyeződést.

*minden bőrtípusra

Spacemasks Szemmaszk ( eredeti jázmin illatú )

Spacemasks tények :

A hetvítési folyamat úgy működik, hogy egy vékony vasreszelék összefonódik a levegőben lévő oxigénmolekulákkal. Teljesen biztonságos. A mindig pihentető jázmin alacsony koncentrációban van jelen, így élvezheti illatát anélkül, hogy az irritálná a bőrt. 

Miért érdemes kipróbálnom egy Spacemask-ot ?

"Relaxáló ? Ne vicelj ! Tudod te, hogyan telnek a napjaim ?" Néha annyira elfoglaltak vagyunk, hogy az énidő egyszerűen lehetetlenségnek tűnik. Itt lép be a Spacemask. Csillagközi relaxációval fogsz találkozni. Bárhol is vagy, a munkahelyeden vagy otthon, találj egy helyet ahol leülhetsz vagy ledölhetsz. Nem számít hol vagy. Mindenki féltékeny lesz arra, ahová menni fogsz. A Spacemask felhelyezése után perceken belül érezni fogod, hogy felmelegszik, és elkezdi lágyítani fáradt szemed és arcod. A lágy jázmin illata segít téged elszállítani- valahol a Jupiter és az Androméda közé. Hagyd magad szabadon lebegni. Elengedni a napi frusztrációt és bosszúságot. A következő 15 percben élvezd a Föld gravitációs mezője elhagyásának terét és szabadságát. A szemed és a fejed meg fogja hálálni, hogy időt töltöttél a felépülésre és az újra feltöltődésre. 

StarSkin Eye Catcher Simító Biocellulóz szemmaszk ( 2 csomag ) 

Fények, kamera, akció! Győződj meg róla, hogy minden szem rád irányul az Eye Catcher™, a STARSKIN® prémium biocellulóz maszkjával, amelyet kifejezetten a finom szemkontúrokhoz készítettek. Ez a természetesen fermentált, vitaminokban gazdag kókuszlével készült ultrahidratáló szemmaszk hihetetlen, 12 ml szérummal telíti a bőrt, amely ráncsimító adenozint, élénkítő édesgyökér kivonatot és nyugtató allantoint tartalmaz. A szemek azonnal ragyogóbbak és fiatalosabbak, mivel a finom vonalak, a duzzanat és a sötét karikák mindössze 15 perc alatt eltűnnek. A késő esti bulikhoz és hosszú távú repülésekhez elengedhetetlen A-lista kellék!