Mini Box #3 - Smink 1

Mini Box #3 - Smink 1
Mini Box #3 - Smink 1
Mini Box #3 - Smink 1
Mini Box #3 - Smink 1
6 500 Ft

A mini box a következő termékeket tartalmazza : 

LastObject LastSwab Beauty

A LastSwab beauty egy újrafelhasználható és fenntartható alternatíva a vattapamacsokhoz. A hegyes hegyekkel kifejezetten precíziós sminkfelújításhoz és szűk helyek tisztításához tervezték.

A LastSwab Beauty kézzel, szappannal és vízzel tisztítható. Használja újra akár 1000 alkalommal. Tartós és biztonságos mind az Ön, mind a környezet számára.

Minőségi tokban érkezik, amely újrahasznosított, óceánhoz kötött műanyagból készült. Ez megkönnyíti a fürdőhelyiségben való tárolást vagy az utazást.

- 1 db.  LastObject : LastRound korong ( 250 alkalommal lehet kimosni és újra használni )  

Brushworks - Duo Szemöldök ecset  

Érj el telt és minden alkalommal tökéletes szemöldök hatást a Brushworks Brow Duo Brush ecsettel! Ez a kettős végű ecset+kefe segít kitölteni és formázni a szemöldököt.

A kefés oldallal formálni tudod a szemöldököt, a szögletes véggel pedig  természetes, szőrszerű vonalakat hozhatsz létre.

100%-ban állatkísérlet mentes és vegán.

Pink Honey - Coco Powder szemöldökpor (6.4 g)

A vadonatúj soft focus szemöldökporok segítenek a legtermészetesebben kitöltött szemöldök létrehozásában.

A por egyenletesen oszlik szét a szőrszálak között, ezzel eredményezve a kitöltött és telt szemöldök hatást. Hosszú élettartamú és magas pigmenttartalommal gazdagított - a coco szemöldökpor 6,4 g-os kiszerelése, egy életen át kitart! 

( Soft Brown , Medium Brown és Ebony árnyalatok közül választhatsz a megjegyzés mezőben  - a készlet erejéig  )