Rólam

Sziasztok ! 

Hajni vagyok, a BolA Beauty Box megálmodója. 

2 gyerekes anya vagyok, munkaidőmet Szoftver teszteléssel töltöm illetve a megmaradt néhány órában meg elvetemült smink és beauty rajongó vagyok. 

Úgy kezdődött az egész, hogy egyik este eldöntöttem, előfizetek egy BeautyBox-ra, de sajnos amik engem érdekeltek volna ( IpsyGlamBag, BoxyCharm )  nem szállítanak Magyarországra. Olyan termékeket tartalmazó dobozt szerettem volna, amelyeket nem tudok Magyarországon olyan egyszerűen beszerezni. Abban a pillanatban eszembe jutott, hogy milyen menő lenne egy ilyen dobozt összeállítani ... és azóta is csak ezen jár az eszem.

A folyamatot azzal kezdtem, hogy felvettem a kapcsolatot azokkal a cégekkel, akiknek a termékeit szívesen helyezném a dobozomba. 500 cég, több ezer levél és megszámlálhatatlan elutasítás után találtam 20 olyan partnert akikkel nagyon büszkén dolgozhatok együtt. Természetesen nem fogok itt megállni, folyamatosan írogatom a leveleket, keresem az új potenciális partnereket és bízok benne, hogy ahogy telik az idő egyre többen fognak szóba állni velem és komolyan venni az együtműködési ajánlatomat. Messze még a cél, de bízom benne, hogy jó uton haladok. 

A BolA Beauty Box nem az a beauty box , amit már megismertél és megszoktál a magyar piacon. Az egyedülállósága abban rejlik, hogy olyan termékeket tartalmaz, amiket nem találsz meg a drogériák polcain, sőt, néhányat egyáltanán nem is tudsz magyarországról beszerezni.

Rengeteg munkám és energiám van a BolA-ban, minden erőmmel azon vagyok, hogy a lehető legjobb dobozokat állítsam össze nektek ( és persze magamnak is :D ). Nagyon remélem, hogy ti is annyira fogjátok szeretni mint én.

     Köszönöm, 

     Hajni